☛ Lastest posts for #miniaturedexandra on Instagram

0

Jom kite kenali produk Dexandra.. 🤗 . Yang penting produk De'Xandra ni Mesra Solat dan Halal digunakan 💞. Produk ini keluaran bumiputra tau 👍.. Harga mampu milik.. Bau tahan lebih 8 jam..🥰 . Nak sentiasa wangi?? Gunakan Produk Dexandra Perfume.. . Tekan je link dekat bawah..👇 Www.wasap.my/60127062982 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur

0

Miniature Dexandra 3ml (New Tester) 💐Tak suka bawa botol minyak wangi besar-besar ? Suka tukar-tukar perfume? Anda boleh dapatkan Miniature 3ml. 😍Sejenis spray, boleh spray sehingga 66 kali tau 🌹 Mempunyai 35 jenis bau terkini dari EDP baru DeXandra 📦 Ready Stock 💯 Dijamin ORIGINAL DEXANDRA 🔳 Sekotak RM60 free box. Boleh pilih jenis wangian dalam sekotak. 🎁 Sesuai dan cantik untuk dijadikan hadiah Add on RM3 untuk Single Set Miniature 3ml, tambahan kad dan sellotape Jom mewangi sepanjang hari #dexandra#miniaturedexandra #testerdexandra#tester#mini#minidexandra#perfume#minyakwangi#tahanlama#gift#murah#freegift #newdexandra

0

Miniature Dexandra 3ml (New Tester) 💐Tak suka bawa botol minyak wangi besar-besar ? Suka tukar-tukar perfume? Anda boleh dapatkan Miniature 3ml. 😍Sejenis spray, boleh spray sehingga 66 kali tau 🌹 Mempunyai 35 jenis bau terkini dari EDP baru DeXandra 📦 Ready Stock 💯 Dijamin ORIGINAL DEXANDRA 🔳 Sekotak RM60 free box. Boleh pilih jenis wangian dalam sekotak. 🎁 Sesuai dan cantik untuk dijadikan hadiah Add on RM3 untuk Single Set Miniature 3ml, tambahan kad dan sellotape Jom mewangi sepanjang hari #dexandra#miniaturedexandra #testerdexandra#tester#mini#minidexandra#perfume#minyakwangi#tahanlama#gift#murah#freegift #newdexandra

0

Alhamdulillah terima kasih adik comel. 🌹#miniaturedexandra

0

Customer repeat order grab Dexandra Belle dengan @dexandrasarahsam😍😍 . Bau dia bau vanilla yang best, menenangkan. Menaikkan mood elegan dalam diri wanita. Spray sikit tapi lasting sangat 💕 . Aroma yang sangat unik, ceria & segar bugar. Best kan..sesuai untuk anda yang suka bau sweet2😊 . Selamat Wangi-Wangi 🥰🥰 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur#dexandrabelle#dexandralavieestbelle#dexandrareview#testimonisarahsperfume

0

Clubman by him DeXandra dibuat untuk jejaka yang sensitif tetapi maskulin,lembut namun gagah. Sesuai dibawa ke pejabat,makan malam bersama keluarga tercinta dan keluar beramai ramai bersama teman seperjuangan. Harga RM70 sahaja. . www.wasap.my/60127062982 www.wasap.my/60127062982 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur#dexandraclubman#dexandracketernity

0

DEXANDRA MARILYN . Haruman Marilyn menjadi wangian pilihan si jejaka. Ada yang kata bau Marilyn ni lembut macam bau baby. Ada juga kata bau dia manis lembut macam bau bedak. Ada juga yang kata bau dia harum macam bau lepas mandi rasa fresh je. Wah! Macam-macam feedback pasal Marilyn ni kan? Percaya tak bukan sahaja perempuan yang suka bau Marilyn ni lelaki pun ada tau? Nak order? www.wasap.my/60127062982 www.wasap.my/60127062982 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur#dexandramarilyn#dexandramiracle

0

[ WANGINYE SAYANG PEPETANG NIH ] . Ketang ketung kat dapo dengan bawang, halia, santan, minyak. 😅😅 . Tapi suami balik keje, puji wanginye sayang 😍 Korang rase ape? Happy x? Hehehe. . Haruman De'Xandra tetap melekat likat wangi kat baju awaa. Walaupun awaa spray pagi tadi kul 8am 😄😄 . Memang long lasting n nyahbau ok. Bile wangi wangi. Suami pun sayang n bahagia ke akhir hayat. Haa gituu 💗💗😘 . Nak disayangi? Meh wassap kite ehh. De'Xandra ade lebih dari 70 wangian yg pemes. 😍😍 . Ehh sebelum tu nak gtau wangian Zahra ni memang fresh fruity. Spray je sekali rase segar macam baru lepas mandi. 😍😍😍 . 1 botol RM 70 2 botol RM 130. . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur

0

“OLFACTORY ADAPTATION” Kadang2 rasa pelik kenapalah dah spray perfume tapi macam tak bau je macam mula2 jatuh cinta ngan bau perfume tu . Itulah yang dinamakan olfactory adaptation, atau dengan nama lainnya, olfactory fatigue . . Otak akan lebih fokus dan cenderung kepada benda-benda baru, contohnya bau-bau yang baru, perubahan bau dan sebagainya . Jadi bau2 yang otak dah familiar, dia akan ignore . . Tapi jangan risau, ianya bersifat sementara je . Kalau terus takda bau tu, better pergi klinik cek doktor yea . . Uols mungkin tak caye, tapi I yang hari2 mengadap perfume ni, memang betul sangat ! So jangan risau ya, bau tu tetap ada, tetap wangi, lagi2 de'xandra 😛 . #olfactoryadaptation #dexandra #scentsOfLife #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur

0

Hai semua ! 👋 dah lunch ke tueee... . Siapa sini yang kalau nak beli perfume, mesti pergi ke kedai atau outlet minyak wangi sebab nak cuba dulu . Kalau terus beli online,risau bau yang dipilih tu tak ngam pulak kan.. . Ok, bagi yang macam ni, tips nie sangat berguna untuk anda . Ini sebabnya, bila datang ke mana-mana outlet minyak wangi, akan ada terlalu banyak pilihan . Tambahan pula, deria bau manusia akan mengalami olfactory fatigue bila start hidu macam-macam bau . . So, try tips ini masa pilih perfume, selamat memilih uolss ! . #dexandra #dexandraTips #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur

0

Akak Memang kaki perfumes dik. Memang kalau akak Beli perfume ni tiap-tiap bulan. Lagi-lagi dapat De'Xandra Sekarang ni, memang sebulan tu sampai 5-6 botol akak Beli. Ini cerita betul tentang customer kami. Memang Dia nak kalau sekali Beli Dahsyat. Tapi Kenapa Dia Beli banyak-banyak? Semua sebab bau ni. Posh by De'Xandra. Saya mula-mula tak percaya, tetapi lepas bau sendiri Ya Memang betul. Bau dia betul-betul Buat orang terliur! Bau dia lembut sangat. Dan kalau korang nak tahu bauan lingkungan macam ni bernilai lebih dari Rm480 tau! Biasa bau macam ni sesuai pakai pergi kerja. Ramai customer feed back bau ni Memang awesome . Tapi, Fuhhh Dahsyat kan akak ni. Tertanya-tanya jugak akak selalu Beli dengan sapa? Kan bagus kalau semua tu Beli dengan Saya. Haha Gittue. So kalau u all nak try 1 botol Posh by De'Xandra ni, pm Sarah laju-laju OK. Sebab stock Memang terhad. . www.wasap.my/60127062982 www.wasap.my/60127062982 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur#dexandraposh#dexandrahugobossredwoman#dexandrareview#testimonisarahsperfume

0

PELUH MERECIK GAYA LELAKI JUARA VIGOR Wangian untuk Sang Juara...!! De’Xandra Vigor adalah wangian yang ditujukan khas untuk jejaka-jejaka yang ingin bergelar juara. Aromanya dicipta dalam kategori fresh and sporty. Secara logiknya dalam sukan, mesti ada yang bergelar, betul? Personality pemakai Vigor mencerminkan sebagai seorang jejaka yang dinamik, powerful, yakin dan bertenaga. MAIN ACCORD Citrus Marine Aromatic Fresh Spicy Woody . Nak dapatkan wangian jejaka vigor? . . jom www.wasap.my/60127062982 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur#dexandravigor#dexandrainvictus

0

[ORDER ORDER TERUS SAMPAI] . Alhamdulillah customer dah received perfume nya. Kalini customer pilih De’Xandra Marilyn sebagai pilihan sebab nak bau bunga yang lembut2 je ☺️ . De’Xandra Marilyn memang antara top selling kita. Ia boleh dikategorikan sebagai bau yg soft, classy & elegan. Sesuaaai sangat untuk wanita yang bekerja di tempat berhawa dingin . Nak juga? Whatsapp je Sarah okay. Dapatkan nya sekarang dengan harga yang lebih jimaaat 😍😍 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur#testimonisarahsperfume#dexandrareview#dexandramarilyn#dexandramiracle

0

Dalam cinta, adakala kita sweet sweet, dan adakala kita bermasam-masam. Tapi bagi wangian For Him dan For Her ni, lebih manisnya dari masam. Mana tak nya, pewangi berdua ni semerbak aroma limau mandarin! . . Elenor dan Titus bak merpati dua sejoli. Kalau berkenan di hati, calling-calling lah saye 😊 . #Dexandraperfumesarahsam#dexandraperfume#DexandraAirFreshener#twistdexandra#Dexandrabodyodourless#dexandralotion#miniaturedexandra#dexandrabangi#dexandrakajang#dexandraseremban#dexandracheras#Dexandrakualalumpur

0

. . Tak sah kalau keluar rumah tak bawa Miniature De’Xandra ni.. Boleh letak dalam wallet or poket.. Saiz yang comel dan ringan ni sesuai untuk di bawa kemana sahaja..🥰 - Abang abang yang nak keluar sembahyang jumaat tak perlu risau bau badan.. Kakak kakak yang nak keluar lunch pun senang je.. Bile rase bau badan tak selesa.. Haa terus je spray.. Wangi sekelip mata taw.. 😍 - De’Xandra Miniature 3ml hanya RM 12 sahaja.. Boleh sembur banyak kali.. Berbaloikan.. - Nak cube ?? Wassap Cik Min. Kite sembang2 lagi.. Wassap.my/601110281768. - #dexandra#dexandra2020#miniatureperfumes#miniaturedexandra#bauoriginal#dexandraperfumemurah#sikecik#outletseremban